Van meubelfabrikant tot sterkhouder op de Belgische funeraire markt

Een dynamisch en gedreven familiebedrijf!

Aninco is sinds 1881 een familiale onderneming met haar wortels in de meubelindustrie. Na de overname van een doodskistenfabrikant groeit Aninco snel door tot één van de belangrijkste spelers op de Belgische funeraire markt.

Dit dankzij een continu streven naar perfectie door gedreven medewerkers, een ultramodern machinepark en belangrijke investeringen in duurzame en nieuwe technologieën. Onze onderneming hecht sinds lange tijd een groot belang aan ecologische productieprocessen en grondstoffen. Dit eisen wij ook van onze toeleveranciers.

Aninco staat borg voor een enorme veelvoud aan keuzemogelijkheden in diverse houtsoorten, kleuren, afwerkingen en prijsklassen. Een uitbreiding van het assortiment met uitrusting en persoonlijke verzorginsartikelen en dit gecombineerd met onze hoge servicegraad maakt van Aninco een zeer betrouwbare toeleverancier, ook buiten de Belgische landsgrenzen.

Breed aanbod aan doodskisten

Iedere persoon is anders en iedere uitvaart dus ook. Een doodskist moet passen bij een persoonlijkheid. Daarom bieden wij een enorme veelvoud aan keuzemogelijkheden, in:

  • Houtsoorten
  • Kleuren
  • Afwerkingen
  • Prijsklassen
Ontdek ons volledige aanbod

Onze drijfveer? Duurzaam ondernemen

Wij zetten ons dagelijks in om mensen op een mooie manier afscheid te kunnen laten nemen van hun geliefden. Als de nabestaanden tevreden zijn van de schoonheid van de uitvaart en de doodskist of urne, dan zijn wij pas tevreden. 

Duurzame doodskisten

Sinds de jaren 2000 zijn wij reeds aan het inzetten op ecologische doodskisten. De Belgische en Europese overheid heeft hier normen voor opgelegd, maar daar zijn wij al ver op vooruit.

Wij krijgen vaak vraag naar ecologische doodskisten, dat is voor ons een massieve onbehandelde kist vervaardigd uit hout uit onze streken.